x

Line Gaardmand   Phone: 26271791

Line Gaardmand er leder af Det Lille Musikhus som hovedsagligt tilbyder musikalske arrangementer i form af kurser, sessions og koncerter til børn. L.G. startede som trompetist på den rytmiske musik scene og blev senere uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som musikpædagog og trompetist. L.G. har arbejdet med undervisning af børn og afholdt kurser m. babymusik og børnemusik i mere end 12 år. De første 10 år på Lines Musikskole på amager, fra 2011 i indre by i Det Lille Musikhus i Brolæggerstræde


Sangene er skrevet med grobund i hendes egen opvækst med den danske børnemusik tradition samt fra hendes professionelle virke som musiker i konstellationer i alt fra Bach til Benneweis og fra funk til fusion og fra Big Band til Babymusik. Inspiration og ideer er også kommet fra opvæksten som barn af Vibeke Gaardmand, der startede det første børneteater i Danmark -  Det Lille Teater i 1966.


Line Gaardmand har skabt et musikalsk univers med egne tekster, melodier, sanglege osv. Sangene er alt fra sove, danse og spillesange til fagte, spise og tandbørstesange. L.G. spiller bl.a. på harmonika, klaver, guitar og trompet.


Med udgangspunkt i sangenes melodi, tekst, klang og stemning opleves musikkens univers igennem alle sanser, i samklang med  masser af instrumenter, farverige rekvisitter, babyteater, lidt flerstemmig sang og måske en enkelt cha cha cha.

Ny cd på gaden med 19 sange incl. booklet(bog) med Lines egne tegninger samt tekster, noder og becifringer og legebekrivelser

NY CD PÅ GADEN

       KØB CD

      Brolæggerstræde 14 b. 1211 Kbh.K       Info: Line: Tlf. 26271791  kontakt@detlillemusikhus.dk

                                             Band

Line Gaardmand:   Vocal, flugelhorn

Oscar Alvarez Rifbjerg & Jacob Chrisfoffersen:   Piano, Fender Rhodes

Ben Besiakov: piano

Ole Skipper Moesgaard:   Acustic & electric bass 

David Besiakov & Jonas Johansen:   Drums

Mads Kjølby & Per Gade:   Guitar

Anders Gaardmand:  Tenor, sopranosax, bariton,flute

Jacob Andersen:  Percussion


Alles sange skrevet, arrangeret og produceret af Line Gaardmand

Mixet af Mik Neumann I Hot Hut recording 2011-12


Cd projektet støttet af:

Dansk Musiker Forbund og Dansk Artist Forbund -TAK


Book bandet til koncerter fra 0 - 4 år: kontakt@detlillemusikhus.dk

Photo Presse